Biosensor tar order i Holland

March 7, 2012

Biosensor har tagit en order på två BIOSENS®600 från den holländska distributören Honac Nederland b.v.

– Honac kommer att lansera BIOSENS®600 på den internationella mässan Intertraffic 2012 i Amsterdam under mars. Därefter kommer Honac att fokusera på narkotikadetektering inom myndigheter. Den kommande förändringen av det holländska regelverket att drogtesta bilförare öppnar för nya möjligheter för Honac att nå synergier med BIOSENS®600, säger Erik Lissner VD Biosensor.

– Vi fortsätter jobbet med att stärka vårt distributionsnätverk och det är glädjande att Honac nu satsar på våra produkter, avslutar Erik Lissner.

För vidare information, var vänlig kontakta:
Erik Lissner
VD, Biosensor Applications Sweden AB (publ)
Telefon: +46 8 706 75 00
email hidden; JavaScript is required

Biosensor är ett svenskt företag, beläget i Solna. Bolaget är listat på AktieTorget. Företaget har utvecklat en unik teknologi för detektering av spårämnen, baserad på bioteknologiska sensorer. Denna teknologi detekterar simultant både sprängämnen och narkotika i mycket små mängder. Teknologin utmärker sig genom sin säkra detekteringsförmåga i kombination med den låga graden av falsklarm utanför labbmiljöer. Biosensor vänder sig till  kunder inom polisväsendet, säkerhetsföretag, tull, militär, kriminalvård och beroendevård över hela världen.