Biosensor säljer utrustning till ny partner i Italien

June 16, 2010

Biosensor har idag fått en beställning på en Biosens utrustning för omgående leverans till sin nya partner i Italien. Företaget heter Morgan Italia och är ett företag med utrustningar för diagnostik och alkoholdetektering.

– Bland Företagets största kunder är den italienska trafikpolisen, som köper utrustning för alkoholtester och det vore logiskt att även leverera drogtestningsutrustning säger Erik Lissner VD i bolaget. Denna order är ett direkt resultat av ett större test som genomförts med trafikpolisen i nordöstra Italien med vår utrustning och vi hoppas det skall skapa förutsättningar att etablera vår teknologi på bred front i landet avslutar Erik.

För vidare information, var vänlig kontakta:

Erik Lissner
VD, Biosensor Applications Sweden AB (publ)

Telefon: + 46 8 706 75 00
E-post: email hidden; JavaScript is required

Biosensor är ett svenskt företag, beläget i Solna. Bolaget är listat på AktieTorget. Företaget har utvecklat en unik teknologi för detektering av spårämnen, baserad på bioteknologiska sensorer. Denna teknologi detekterar simultant både sprängämnen och narkotika i mycket små mängder. Teknologin utmärker sig genom sin säkra detekteringsförmåga i kombination med den låga graden av falsklarm utanför labbmiljöer. Biosensors kunder kommer från polisväsendet, säkerhetsföretag, tull, militär, kriminalvård och beroendevård över hela världen.