Biosensor erhåller dellikvid avseende order till Kina

November 22, 2010

Biosensor har erhållit delbetalning avseende en order till Kina. Ordern avser 3 st detekteringsutrustningar Biosens 600 och kommer från Biosensors affärspartner Sinotechton i Kina. Förhandlingar om ytterligare utrustningar pågår.

– Detta är mycket glädjande och ett bevis på att vår satsning mot en ny affärspartner i Kina är på väg att ge resultat, säger Erik Lissner VD i Biosensor Applications Sweden AB. Erik fortsätter: – Då intresset för vår detekteringsutrustning rönt stort intresse hos den kinesiska polisen ligger vi i fortsatta förhandlingar om en utökad order.

För vidare information, var vänlig kontakta:

Erik Lissner
VD, Biosensor Applications Sweden AB (publ)
Telefon: + 46 8 706 75 00
E-post: email hidden; JavaScript is required

Biosensor är ett svenskt företag, beläget i Solna. Bolaget är listat på AktieTorget. Företaget har utvecklat en unik teknologi för detektering av spårämnen, baserad på bioteknologiska sensorer. Denna teknologi detekterar simultant både sprängämnen och narkotika i mycket små mängder. Teknologin utmärker sig genom sin säkra detekteringsförmåga i kombination med den låga graden av falsklarm utanför labbmiljöer. Biosensors kunder kommer från polisväsendet, säkerhetsföretag, tull, militär, kriminalvård och beroendevård över hela världen.